Wednesday, 9 November 2016

AJAK SIMPAN EMAS DAN BELI EMAS HARGA KILANG JER, BUKAN AJAK BUAT SKIM PENIPUAN PUN! DUK DIAM TIBA TIBA KAYA?BUKAN !

*Meh kita REFRESH tentang  company POWERGOLD*
☺ 💻POWERGOLD &
🏢AMETHYTS 

💻Nama syarikat POWERGOLD 🙇🏻CEO : En Takiyuddin 🏢Nama Pengilang : Amethyst Gold Creation (AGC) Sdn. Bhd 🙇🏻Pemilik : En. Azrul
Ok apa kaitan Powergold & kilang AGC? ➡Kilang AGC telah ditubuhkan & bertapak di Penang 15 tahun lalu. Kilang AGC dah jadi supplier barang kemas kepada banyak kedai emas sekitar Penang & Kedah. ➡Jadi, pada 1/7/2013, Powergold pula ditubuhkan sebagai SYARIKAT PEMASARAN SAH kepada AGC. ➡SYARIKAT POWERGOLD ADALAH DIJAMIN 100% BUMIPUTERA. (Kilang & Syarikat Pemasaran nya dua² orang kita, Muslim & Melayu) 🙋🏻Kenapa kilang ni di Penang? ➡Sebab memang dari zaman dulu lagi pedagang & pelabur emas asalnya memang bertapak awal² lagi di Penang. 💃🏻Ingatkan watak MAMI JARUM? ORANG MANA TUH? Penang kan? Hehe. Jadi, Penang memang sinonim dengan perniagaan emas. 🌟Janji namanya emas, mana² negeri pun sama. Jadi, takda isu emas Kelantan ke emas Johor ke emas Kuala Lipis ke. Bukan negeri jadi ukuran. 🌟TETAPI
KUALITI emas itu sendiri.
999.9? 916? 750? 850?
Itu yang akan kita pertimbangkan.

PRODUK Powergold:
1⃣GOLD BAR 999.9
(bermula dgn 1 gram anda dah boleh membeli)
2⃣SYILING EMAS 999.9
(bermula dgn 0.5 gram anda dah  boleh beli.)
3⃣DINAR 999.9 (bermula dgn 1/4 Dinar (1.0625 gram) anda boleh memilikinya)
4⃣BARANG KEMAS (BK) 916 (Cincin, Rantai, Gelang, Subang & lain²). 🔬Produk yg SIMPLE, TULEN, BERKUALITI & PADU😃

💪 *Apa KELEBIHAN POWERGOLD.BIZ*

Biz Powergold PERFECT 10.

1. Boleh buka akaun tanpa had.

2. Tiada had umur pendaftaran.

3. Jimat 10% setiap belian produk.

4. Tiada yuran tahunan.

5. Tak perlu target sale.

6. Support Dr group 24/7.

7. Active income + Pasif income.

8. Intensif pelancongan kpd yg layak.

9. Syarikat PERINTIS produk emas sekecil 0.5 gram di Malaysia.

10. Perniagaan emas konsep networking PERTAMA di Malaysia.

Berminat nak sertai?
whatsapp 0136693185 kaklizza

KUAT NYA BERJOLI, EKONOMI TAK STABIL SKANG NI. BERJIMAT DAN SIMPAN EMAS 0.5gram deh

YES (YEAR END SALE)
~aku beli kasut
~handbeg
~baju baru
~tukar perabot
(brg elok lagi, dan boleh guna lg yg lain lain tu)
(duit selepas beli habis licin)
hamba Allah ni pulak:
YES jugak tapi ~cincin 1g
~loket 0.42g
~goldcoin 0.5g
~goldbar 1g
~rl 1.45g
~rt 1.40g
(YES bekukan duit dlm bentuk emas)

anda pilih yang mana?
Mendidik masyarakat menabung duit (emas)
Jangan berbelanja semua.simpan sikit yer
0136693185 kaklizza
bertindak tau.


Saturday, 24 September 2016

Dulu dulu orang menabung emas, sekarang pun sama (zaman kemelesetan ekonomi)

Sambil kaklizza nak pergi hantar emas 1g gb dan 1g goldcoin yg ada geng stokis nk beli harga buyback, kaklizza boleh selit selit flyers yg penuh dgn info mantap.


Ramai dah org menabung emas, sikit sikit shj. 1gram 1 bulan, 0.5g sebulan. sikit sikit.
lama lama...in shaaa Allah banyak.

Jika nak beli emas emas ni pd harga ahli boleh ta tanya kaklizza mcm mana.

whatsapp kaklizza ke 013 6693185
nanti gtau kaklizza awk bc info powergold dr blog kaklizza ke?
ig kaklizza ke (norlizagoldrich)
atau fb kaklizza ke Nor Liza Kaklizza
atau pun dari flyers flyers kaklizza =)

Jom menabung emas
#lizakedaiemasonline

Thursday, 15 September 2016

Powergold adalah sebuah syarikat yang memasarkan emas terus dari KILANG!



KOLEKSI EMAS 999.9 (DINAR EMAS, GOLDBAR EMAS, SYILING EMAS),BARANG KEMAS & HARGA




1.       Website peribadi bagi ahli yang berdaftar https://powergold.biz/
2.       Katalog produk barang kemas  http://agc139.com/product/productlisting
(Harga/g  x berat,g)+upah+gst (harga/g x berat,g + upah) + caj pos = HARGA SEBENAR
Harga/g rujuk bahagian harga jualan/ahli/stokis (barang kemas 916)
3.       Katalog produk barang kemas http://pglelong2u.biz/index.php?route=common/home1
(Harga/g x berat,g)+upah + upah master rm10/rm15 + caj pos = HARGA SEBENAR
Harga/g rujuk HARGA LELONG bukan ahli/ahli/stokis melalui kaklizza (stokis sah powergold)
4.       Chanel telegram kaklizza http://telegram.me/lizakedaiemasonline
5.       Chanel telegram kaklizza http://telegram.me/LIZAGOLD
~BOLEH ANSURAN
~BOLEH JOIN KUTU EMAS
~BOLEH JOIN RESIZE
~BOLEH REQUEST
~BOLEH BUAT TEMPAHAN


MANFAATKAN KEAHLIAN POWERGOLD
ANDA SELANGKAH MENABUNG EMAS
ANDA SELANGKAH TAUKE EMAS
ANDA SELANGKAH MEMBINA PASIF INCOME


SEBARANG PERTANYAAN, NAK JOIN POWERGOLD,
BOLEH HUBUNGI KAKLIZZA (STOKIS SAH POWERGOLD)

WHATSAPP 013 6693185
TELEGRAM 013 6693185
IG LIZARICH STOKIS POWERGOLD
FB Nor Liza Kaklizza
IG LIZAKEDAIEMASONLINE
TWITTER norliza goldrich


Wednesday, 14 September 2016

Jom bisnes emas modal rm380 shj (freegift 0.5g emas 999.9)



Assalamualaikum dan salam tengahari kpd seluruh sahabat positif blogger , ig, fb, twitter sekalian.

Hari ini kaklizza nak ceritakan bagaimana kaklizza boleh terjebak dan menikmati pasif income bersama powergold.

Begini kisahnya,  pada 21/12/2015 kaklizza mendaftar sbg ahli powergold pakej gold rm350 freegift 0.5g emas 999.9 (sekarang pakej gold rm380 dah dan freegift tetap sama iaitu 0.5g emas 999.9).

~dpt website peribadi (ada katalog emas, boleh tgk rangkaian, ewallet (duit dan boleh cashkan), sistem spt maybank2u, cimbcliks, sistem auto, contact dan semuanya wujud nyata, tiada kesamaran dan keraguan, ceo , master semua wujud)

konsep mudah. dan menjaga kelebihan masing masing iaitu
ahli powergold dan bukan ahli powergold hanya boleh order emas melalui stokis powergold, dan stokis powergold sahaja boleh order emas melalui master master stokis (syarikat yg lantik, wakil syarikat, mereka yg turun ke kilang ambil stok emas, mereka lah yg packing dan pos stok emas), emas sampai di tgn pembeli dari kalangan stokis, ahli dan bukan ahli. semua harga berbeza beza.
ahli ikut harga ahli, bukan ahli ikut harga jualan, stokis ikut harga stokis, jika nk jual balik pd stokis/syarikat jual pd harga jualan balik. (24jam boleh rujuk harga)

~website promosi http://www.emastulen.com/lizarich
setiap ahli/stokis/master stokis (asalnya sbg stokis) semuanya ada link website peribadi masing masing.


OK selesai serba sedikit asas powergold, supaya ramai org jangan bersangka buruk dan salah sangka. Yang buat onar, jahat dan khianat itu biarkan mereka, Kaklizza dan yg lain lain sahih elok saja berniaga jual beli emas, semuanya secara online (bukan ahli dan ahli powergold order emas melalui kaklizza), dan alhamdulillah selamat mendarat emas emas memasing. ALHAMDULILLAH..

#############################################################################
SETIAP KALI PEMBELIAN EMAS EMAS dari website powergold, pglelong , dinar emas 999.9, syiling emas 999.9, goldbar emas 999.9

kaklizza ada rekodkan dlm website peribadi.

Begitu juga apabila ada keahlian baru (pakej gold/solid gold/ superpowergold). Kaklizza mesti rekodkan dlm rekod syarikat. ini tugas stokis dan kami dibayar upah ats tugas kami ini.



CARA CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI/STOKIS POWERGOLD

1.       BANK IN KE AKAUN CIMB NORLIZA AZIS (7052003345) ATAU AKAUN MAYBANK ZAIMI ZAINAL (162263304690)
2.       Bukti bayaran ke nombor telefon 0136693185 (whatsapp/telegram) atau email ke zulaikhazaimi@yahoo.com
3.        Maklumat detail anda untuk rekod syarikat:

Nama
Alamat
No. Kad Pengenalan
Email (jika ada)
No. Telefon
No. Akaun Bank
Nama Bank
Username (digunakan untuk log in website peribadi dan link website promosi)

4.       Tahniah!!!Anda kini merupakan ahli/stokis sah powergold.

Pilihan Pakej Keahlian adalah spt di bawah: (Pilih 1 shj)
(keahlian sekali seumur hidup dan tidak perlu renew keahlian ataupun maintain pembelian emas)

PAKEJ GOLD (RM380)
*FREEGIFT 0.5g syiling emas 999.9
*Bonus pembelian rm1/g

PAKEJ SOLID GOLD (RM450)
*FREEGIFT 1.0gram goldbar emas 999.9
*Bonus pembelian rm1/g

PAKEJ SUPERPOWERGOLD (STOKIS RM3800)
*FREEGIFT 5gram goldbar emas 999.9
*Bonus Rekod Ahli PAKEJ GOLD / SOLID GOLD (rm10) )/PAKEJ SUPERPOWERGOLD (STOKIS) RM100
*Bonus rekod pembelian ahli rm2/g
*Bonus pembelian rm1/g
*Belian pd harga stokis

PAKEJ SUPERPOWERGOLD (STOKIS RM4500)
*FREEGIFT 10gram goldbar emas 999.9
*Bonus Rekod Ahli PAKEJ GOLD / SOLID GOLD (rm10)/PAKEJ SUPERPOWERGOLD (STOKIS) RM100
*Bonus rekod pembelian ahli rm2/g
*Bonus pembelian rm1/g
*Belian pd harga stokis

BONUS TAJAAN (2 LEVEL SAHAJA)
PAKEJ GOLD RM40
PAKEJ SOLID GOLD RM50
PAKEJ SUPERPOWERGOLD (STOKIS) RM400

POINT
PAKEJ GOLD 1
PAKEJ SOLID GOLD 1
PAKEJ SUPERPOWERGOLD (STOKIS) 10
BONUS PASANGAN 1 POINT : 1 POINT RM30 (INFINITI)







KOLEKSI EMAS 999.9 (DINAR EMAS, GOLDBAR EMAS, SYILING EMAS),BARANG KEMAS & HARGA








Menabung emas adalah untuk mengelak dari boros.

Bila dapat gaji, berapa kita simpan?

sikit pun tak pa.
yang penting ia memang tersimpan dan tidak digunakan sehingga waktu mana kita sgt terdesak baru guna.

okeh kaklizza dulu memang tak lekat duit nak simpan setipa bulan.
Itu yang kaklizza berfikir tu.
sampai bila nak macam ni.

Terus kaklizza ubah kepada menabung emas 1g sebulan.
ada tu menabung 0.5g emas sebulan.
janji simpanan tu tersimpan elok.
ada aset yg mudah nak tunaikan.
aset yang boleh dibeli sikit sikit.


Nak cuba menabung emas?nak beli harga kilang?
whatsapp kaklizza 013 6693185

Monday, 15 August 2016

BELI EMAS PADA HARGA KILANG!

YURAN KEAHLIAN SPT DI ATAS.
KEAHLIAH SEKALI SEUMUR HIDUP.
TIADA MAINTAIN PEMBELIAN.
TIADA PERLU RENEW KEAHLIAN.
BANYAK KELEBIHAN,

WHATSAPP 013 6693185

SAMPAI BILA NAK MAKAN GAJI SAHAJA???SAMPAI UMUR 60 TAHUN KE??

kenapa saya suka bisnes powergold ?

kami satu team semua suka share ilmu emas dan tips di seminar, fb dan wsap.
dapat pahala jariah dulu baru dapat bonus.
dapat emas lagi.
dapat kawan lagi.

ini tidak ada dlm bisnes hartanah, mereka takut share peluang kerana kepentingan diri sendiri. jika share peluang mereka akan direbut oleh pesaing. jadi masing masing akan simpan "lubuk" sendiri.
satu lagi powergold ajar anda mula niaga dengan modal yang sangat ciput hanya rm380.
jika ini pun tak nak cuba tak paa lah.
mungkin rezeki anda memang hanya untuk makan gaji . so teruskan sehingga umur pencen 60 tahun.


NAK PILIH PAKEJ MOdal lain pun ada juga...









kepada sesiapa shj yg terbaca post sy ni..
Jangan la abaikan...tanya lah sepatah dua..

sy ni surirumah shj.tp dgn powergold leh jd tokey emas.
modal dl rm350 jer pun free emas 0.5g

dr modal camtu ciput pun org pandang camtu je
deme xtau bisnes emas ni bagus
skang ni org bniaga emas scr online dah.

xyah susah payah simpan stok pun.


sy ckp banyak pun tak guna
yg nk tlibat dlm arena emas

whatsapp 013 6693185
telegram 013 6693185

nk usha website sy pun boleh

http://www.emastulen.com/lizarich

lps da baca tu...whatsapp atau telegram sy trus 013 6693185

nama sy norliza

nak usha kisah dan nk tgk emas emas pun boleh

http://telegram.me/LIZAGOLD

http://telegram.me/lizakedaiemasonline



KAMI DALAM ARENA EMAS
PERNIAGAAN EMAS
MARKETING PLAN ZAMAN DULU GUNA FLYERS, DATANG KEDAI.

SKANG DA CANGGIH TAU..
POWERGOLD ni da tiru STYLE BISNES EMAS guna orang , rakan niaga, kongsi untung, da ramai da jutawan hasil bisnes emas powergold ni.


penat ooo makan gaji sampai umo 60 thn.

amek tahu pasal ilmu emas dr geng emas. bukan dr geng tau gtu gtu jer..