Monday, 15 August 2016

SAMPAI BILA NAK MAKAN GAJI SAHAJA???SAMPAI UMUR 60 TAHUN KE??

kenapa saya suka bisnes powergold ?

kami satu team semua suka share ilmu emas dan tips di seminar, fb dan wsap.
dapat pahala jariah dulu baru dapat bonus.
dapat emas lagi.
dapat kawan lagi.

ini tidak ada dlm bisnes hartanah, mereka takut share peluang kerana kepentingan diri sendiri. jika share peluang mereka akan direbut oleh pesaing. jadi masing masing akan simpan "lubuk" sendiri.
satu lagi powergold ajar anda mula niaga dengan modal yang sangat ciput hanya rm380.
jika ini pun tak nak cuba tak paa lah.
mungkin rezeki anda memang hanya untuk makan gaji . so teruskan sehingga umur pencen 60 tahun.


NAK PILIH PAKEJ MOdal lain pun ada juga...









kepada sesiapa shj yg terbaca post sy ni..
Jangan la abaikan...tanya lah sepatah dua..

sy ni surirumah shj.tp dgn powergold leh jd tokey emas.
modal dl rm350 jer pun free emas 0.5g

dr modal camtu ciput pun org pandang camtu je
deme xtau bisnes emas ni bagus
skang ni org bniaga emas scr online dah.

xyah susah payah simpan stok pun.


sy ckp banyak pun tak guna
yg nk tlibat dlm arena emas

whatsapp 013 6693185
telegram 013 6693185

nk usha website sy pun boleh

http://www.emastulen.com/lizarich

lps da baca tu...whatsapp atau telegram sy trus 013 6693185

nama sy norliza

nak usha kisah dan nk tgk emas emas pun boleh

http://telegram.me/LIZAGOLD

http://telegram.me/lizakedaiemasonline



KAMI DALAM ARENA EMAS
PERNIAGAAN EMAS
MARKETING PLAN ZAMAN DULU GUNA FLYERS, DATANG KEDAI.

SKANG DA CANGGIH TAU..
POWERGOLD ni da tiru STYLE BISNES EMAS guna orang , rakan niaga, kongsi untung, da ramai da jutawan hasil bisnes emas powergold ni.


penat ooo makan gaji sampai umo 60 thn.

amek tahu pasal ilmu emas dr geng emas. bukan dr geng tau gtu gtu jer..

No comments:

Post a Comment