Friday, 24 June 2016

MUSTAHIL KE EMAS BAKAL MENCECAH HARGA RM503/GRAM??????


Brexit dijangka berlaku, lebih separuh warga britain mengundi untuk keluar dari kesatuan eropah pagi ini, harga emas sedang mendaki naik berdesup dari pagi tadi

Indeks emas jam 8pg 6200, indek emas jam 9 pagi 6280 , naik hampir RM2.34/gm dalam masa satu jam..

Ringgit pula jatuh hari ini walaupun naik tinggi sangat semalam, gayat, dah lama tak naik tinggi

MORALNYA

pakat lah simpan emas...
nak bl emas harga kilang.
jimat rm20/g

meh pakat rmai ramai dftar ahli
beli la emas pd harga murah ni haa

direct order trus melalui kakza

trusted stokis powergold
0136693185
SEBARANG PERTANYAAN???
WHASTAPP/TELEGRAM kakza

kebaikan simpan emas..tidak lain adalah kpd penyimpan emas itu sendiri

BERTINDAK LAH SEBELUM EMAS RM503/GRAM!!!!!!!

Thursday, 23 June 2016

ORANG RAMAI DAH SIMPAN EMAS, ANDA BILA NAK MULA?

APAKAH POWERGOLD ni???????

sebelum kakza jwb panjg lebar..

soalan utama berbalik pd kita..

kita simpan duit kertas???
yg dlm tempoh ms tertentu kita tak guna???

ADA.

okeh..skang ni dan sebenanrnya dah beberapa tahun kebelakangan ini..

NILAI RINGGIT MALAYSIA jatuh..
MAKA orang ramai yang mdapat info dan membaca post post perihal emas ini

BERTINDAK membeli emas fizikal

oleh kerana mendaftar ahli POWERGOLD dan mereka dpt beli pd harga jimat..

BERPUSU PUSU masyarakat mula BERTINDAK mendaftar keahlian dan membeli EMAS pada harga jimat

TABUNG DUIT KERTAS KEPADA TABUNG EMAS

whatsapp DAN telegram

 kakza
013 6693185
 
powergold: memasarkan emas dr kilang amethyst gold creation
scr online

dftar ahli dpt beli emas pd harga ahli

tak daftar ahli leh bl emas pd harga jualan

JUAL BELI EMAS.
ok? Good.






Wednesday, 22 June 2016

PELUANG USAHAWAN EMAS BERSAMA POWERGOLD


Konsep Powergold senang jer 😊

1⃣ Join ahli

2⃣ Beli emas harga ahli.. buat tabungan tiap² bulan.. harga emas sentiasa meningkat saban tahun.. kita beli hari ini 1g RM161, 2020 nanti 1g berharga RM503 (ramalan pakar)

3⃣ Kalau rasa berminat nak jadi tokey emas boleh jual online dan offline. Ada e-katalog disediakan utk ahli. Ada untung runcit kerana beli harga ahli dan jual harga pasaran.

4⃣ Kalau tak minat nak jual emas boleh share je kebaikan menabung emas dgn adik beradik dan kawan².. biar semua kawan² pun celik emas mcm kita..menabung sikit² utk masa depan.

Sebab apa kena share..??

Kita nak bangsa kita semua celik emas. Jangan terpedaya dgn skim pelaburan emas yg kena bayar modal besar; dijanjikan pulangan lumayan bulan². Last² apa pun tak dapat... tertipu😩...tersontot 😶

Di Powergold.biz, beli emas kita dapat emas. Emas ada di tangan.

Dan.. sebab apa kena share???

👉 Rekomen kawan join ahli ada bonus.👍

👉 Beli emas ada bonus. 👍

👉 Kawan yg kita rekomen beli emas pun kita dapat bonus. 👍

👉 Lagi ramai kita rekomen lagi banyak kita dapat bonus. 👍

💥Sampai satu masa kita boleh beli emas dari Powergold.biz cuma guna duit bonus dari Powergold sahaja. 😃👍

"Kempen Simpan Emas"
1Gm 1Bln 🌙 1Keluarga 👪 1Kekayaan💰 1Malaysia

POWERGOLD ni bermanfaat.
emas bermanfaat.
jd kakza kongsikan kelebihan powergold dan emas kpd anda semua

NAK ? ambil terus dan bertindak.

FIKIR? banyak masa terbuang.

jom semua
bangkit dan yakin pd diri!

kakza
0136693185
stokis powergold malaysia




Saturday, 11 June 2016

BELAJAR ILMU MENGENAL JENIS JENIS EMAS. ANDA SELANGKAH CELIK EMAS

Jenis Dan Kualiti Emas

Sedikit Perkongsian Mengenai Emas

Standard Emas Di Malaysia :
Mutu 999 – 24Karat
Mutu 950 – 23Karat
Mutu 916 – 22Karat
Mutu 875 – 21Karat
Mutu 835 – 20Karat
Mutu 750 – 18Karat
Mutu 585 – 14Karat
Mutu 375 – 9Karat

Apakah yang dimaksudkan dengan karat?
Karat adalah sistem pengukuran kandungan emas contoh :
Emas 23K ialah : 23K bahagi 24K x 100 = 95,8% iaitu Mutu 958
Emas 22K ialah : 22K/24K x 100 = 91,6% iaitu Mutu 916
Emas 18K ialah : 18K/24K x 100 = 75% iaitu Mutu 750
Mengapakah emas perlu campuran?
Emas tulen sifatnya amat lembut dan tidak sesuai untuk kegunaan harian maka ia perlu dicampur dengan logam lain supaya tahan lasak dan lebih keras.semakin tinggi mutu emas 999 semakin lembut emas@ barang kemas.
kandungan dan keterangan emas sebagaimana berikut :

1) Emas 999
• Mempunyai kandungan 99.9% emas tulen
• Di kenali juga sebagai Emas 10 & Emas 24 Karat (24K)
• Kebanyakkan berbentuk ‘gold bar’ dan ada juga berbentuk barang kemas tetapi lembut.
• Emas 999 berwarna kekuning-kuningan

2) Emas 916
• Mempunyai kandungan 91.6% emas tulen & 8.4% adalah campuran kandungan lain seperti perak, tembaga, aluminium dan sebagainya
• Di kenali juga sebagai Emas 22 Karat (22K)
• Amat terkenal dan popular di kalangan peminat emas diseluruh Malaysia.

3) Emas 835
• Mempunyai kandungan 83.5% emas tulen & 16.5% adalah campuran kandungan lain seperti perak, tembaga, aluminium dan sebagainya.
• Di kenali juga sebagai Emas 20 Karat (20K)

4) Emas 750
• Mempunyai kandungan 75% emas tulen & 25% adalah campuran kandungan lain seperti perak, tembaga, aluminium dan sebagainya
• Di kenali juga sebagai Emas 18 Karat (18K)
• Sangat sesuai untuk mengikat batu permata kerana lebih keras

5) Emas 375
• Mempunyai kandungan 37.5% emas tulen & 62.5% adalah campuran kandungan lain seperti perak, tembaga, aluminium dan sebagainya
• Di kenali juga sebagai Suasa atau Emas 9 Karat (9K)
• Sangat sesuai untuk mengikat batu permata kerana lebih keras

************************************************************************************

FB; Lizarich Stokis Powergold
Instagram: norlizagoldrich
Chanel Telegram: http://telegram.me/lizakedaiemasonline



Sunday, 29 May 2016

KENAL KE DINAR DINAR EMAS 24 KARAT~EMAS 999.9

SIMPAN EMAS
MENABUNG EMAS

UBAH SIMPANAN KEPADA EMAS

SIMPAN EMAS
MAMPU MILIK

013 6693185
013 6693185

BRUNEI, SINGAPORE, INDONESIA, THAILAND

+60 136693185
+60 136693185







DAPAT GAJI, ASINGKAN 10% BELI EMAS FIZIKAL (1GRAM/IKUT KEMAMPUAN)

                                        MINGGU INI MINGGU GAJI.

Orang kaya menyimpan dahulu, lebih baru belanja.


Orang miskin belanja dahulu, lebih baru simpan.

Biasanya bila belanja dahulu, 
tidak akan ada yang boleh disimpan. 

Itu pengalaman dan tabiat kebanyakan orang termasuk saya.

Apa yang saya buat ialah;

1. Asingkan sekurang-kurangnya 10% dari gaji untuk disimpan.


2. Simpanan itu pula dalam bentuk emas supaya dia tidak habis. Simpanan dalam bentuk tunai sangat berisiko habis dikikis tanpa sedar.

3. Selesai tukar duit jadi emas, saya akan anggap ia sebagai simpanan yang mesti dilupakan. Jika tidak, ia akan mengganggu emosi saya.


Kata orang cerdik pandai, untuk menghasilkan sesuatu yang berlainan, kita mesti lakukan sesuatu yang tidak pernah kita buat.

Jika simpan duit tidak pernah menjadikan kita lebih kaya, saya syorkan kita ubah cara simpan dari simpan tunai kepada simpan emas.

InsyaAllah akan ada hasil yang berlainan. Cubalah!


WHATSAPP & TELEGRAM 013 6693185

BRUNEI, SINGAPORE, THAILAND, INDONESIA +60 136693185

CHANEL TELEGRAM @LIZAKEDAIEMASONLINE

INSTAGRAM @NORLIZAGOLDRICH

STOKIS POWERGOLD MALAYSIA
LIZAKEDAIEMASONLINE
NORLIZA AZIS

NAK DAPATKAN EMAS FIZIKAL DAN BARANG KEMAS PD HARGA AHLI????


BERMINAT JADI AHLI POWERGOLD?
BERMINAT JADI STOKIS SEPERTI SY?
BERMINAT SEBAGAI USAHAWAN EMAS?


WHATSAPP & TELEGRAM 013 6693185

BRUNEI, SINGAPORE, THAILAND, INDONESIA 
+60 136693185